Restaurant Basaal

Al 15 jaar is Restaurant Basaal aan de Dunne Bierkade gevestigd, aan één van de mooiste grachten in het centrum van Den Haag. Het jaar 2016 staat in het teken van het 15-jarige jubileum.

Restaurant Basaal is al jarenlang toonaangevend aan de Avenue Culinaire, dit is een reeks restaurants en cafés die ieder een uniek en internationaal aanbod brengen.

De keuken- en kookstijl van Bas Oonk heeft zich de afgelopen jaren gevormd tot een eigentijdse Bistro keuken.  Restaurant Basaal is lid van Euro Toques, een club restaurants waarbij het gebruik van natuurlijke, bij voorkeur,streek en seizoen gebonden producten centraal staat volgens de Code van Eer van Euro Toques

Restaurant Basaal verzorgt in Kantine Visafslag in Scheveningen diners en catering op locatie.

Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag vanaf 18:00 uur

Zondag & Maandag gesloten

 

 

 

Geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur

Ook voor 2017 🙂 beloont de michelin gids de inspanningen en constante kwaliteit  met een BiB Gourmand. “Bib” de afkorting is van Bibendum, het michelinmannetje, dit is het onderscheidingsteken voor ‘een eetgelegenheid die een prima maaltijd serveert (3 gangen keuze menu van maximaal  €37,- exclusief dranken)’.