Diner Kantine Visafslag

Wilt u met een (grote) groep dineren in een sfeervolle, industriele omgeving in het hartje van Scheveningen? Restaurant Basaal verzorgt ook de catering/diner op lokatie bij Kantine Visafslag in de 1e Haven van Scheveningen. In overleg zijn er veel mogelijkheden om de Kantine Visafslag om ‘ te toveren’ tot een geschikte ruimte  voor een diner, bruiloft, zakelijke bijeenkomst, etc.. 

Kantine Visafslag is een nog onontdekte plek in Den Haag met de allure van Hotel New York en de eenvoud van de Visafslag. Het terras – uit de wind, in de zon – ziet uit op het vertier in de haven. Een plek om eindeloos naar te kijken. Ook het pand vertelt zijn eigen verhaal. Al decennia drinken vissers, medewerkers van de visafslag, reders en publiek ’s ochtends hun koffie in Kantine Visafslag.

De ruimte biedt plaats voor diverse settingen:

  • Diner opstelling tot ongeveer 100 personen
  • Lange tafels van ongeveer 25 personen per tafel
  • Grote vierkante tafels met 8 à 10 personen

Kantine Visafslag in Scheveningen 
Een bijzonder horecabedrijf op een sensationele plek. Een grote, lichte zaal van 10 meter hoog, gebouwd aan het begin van de jaren ’60 door de bekende Haagse architect Sjoerd Schamhart. Kantine Visafslag ligt op de eerste verdieping van de oude visafslag aan de kop van de markante loodsen aan de visafslagweg in Scheveningen. Naast Kantine Visafslag ligt de veilingzaal, waar de aangevoerde vis nog steeds iedere ochtend op de ‘mijn’ wordt verkocht. De metershoge glazen gevel biedt uitzicht op het Scheveningse havengat. Kotters, vrachtschepen, zeiljachten en reddingsbrigade varen op een steenworp afstand voorbij. 

Voor meer informatie neem contact op met Restaurant Basaal 

 Kantine Visafslag