Menu

Chefkok Bas Oonk en zijn team werken graag met seizoens gebonden en regionale producten. Het menu wisselt hierdoor regelmatig en er zijn altijd dag specialiteiten afgestemd op het seizoen.

Restaurant Basaal betrekt onder andere producten van:

Kaas Boerderij de Vierhuizen

Boerderij de Vierhuizen is een klein biologisch familiebedrijf, gevestigd op de grens van de gemeenten Zoeterwoude en Leidschendam-Voorburg. Het is een melkveehouderij met ca. 40 melkkoeien, 20 kalveren en pinken, en 20 ooien (moederschapen). Van een deel van de melk wordt op de boerderij echte boerenkaas van speciale topkwaliteit gemaakt. Deze kaas wordt onder eigen keurmerk (Wilde Weide Kaas) verkocht aan restaurants en kaasspeciaalzaken in en buiten Nederland. Ook is er een winkeltje op de boerderij.

Kaasboerderij de Vierhuizen

 

 

Boer én Slager De Schelfer

We maken van mooie varkens de lekkerste streekproducten in onze eigen slagerij in Geesteren (GLD)

Onze filosofie is lekker, puur en eerlijk.

Lekker vanwege de authentieke smaak
Puur vanwege het weglaten van alles wat niet in vlees thuishoort
Eerlijk vanwege de prijsstelling

Slager de Schelfer staat ook op de Pure Markt in Den Haag, Zeeheldenkwartier: 5 oktober (11-18 uur)

 

De Schelfer

Kompaanbier

Levenslust

Geïnspireerd door vriendschap.

Dat doe je met écht bier, puur bier. Gebrouwen uit zuiver water en een premium-selectie van zon- en regenovergoten hoppen, gerst en tarwe van het veld. Bier dat is gebrouwen door twee vrienden die hun passie voor bier met jou willen delen!

Jasper Langbroek en Jeroen van Ditmarsch.

Twee kompanen uit Den Haag die geloven in écht leven. Door te dromen, te durven en te doen. Zo is Kompaan ontstaan en zo hoopt Kompaan jou en alle vrienden te inspireren om te genieten van elke dag. Dit is de tijd!

Dus hef het glas en beklink deze dag met Kompanen. Leef, geniet en proost:

Op pure levenslust!

Kompaanbier bij restaurant Basaal