Theater | Schouwburg diner

Restaurant Basaal ligt in het uitgaanscentrum van Den Haag, op loopafstand bevindt zich o.a. het Filmhuis Den HaagTheater aan het Spui, Het Nederlands Dans Theater en Lucent Danstheater/Dr.Anton Philipszaal. Vooraf kunt u bij ons heerlijke genieten van een maaltijd of diner. We houden rekening met de aanvang van uw voorstelling. Indien u een vroege voorstelling heeft kunt u ook bij ons terecht na de voorstelling. U kunt dit aangeven bij de reservering.

 

Hierbij nog enkele uitgaanstips rondom restaurant Basaal:

Het Spuiplein is het culturele centrum waar onder andere te vinden is: Theater aan het Spui; kijken naar mooie voorstellingen, nieuwsgierig zijn naar wat een ander te vertellen heeft, geïrriteerd raken over de inhoud, met kippenvel een tekst aanhoren, verlangen naar nóg een lied, hopen op een snelle afloop of juist op oneindigheid.

Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Dans Theater; de thuisbasis van het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater.

Filmhuis Den Haag; filmhuis Den Haag is dé plek om films te zien die niet in reguliere bioscopen draaien.

De Koninklijke Schouwburg heeft onder meer grote toneelproducties op het programma.

Theater Diligentia biedt een podium voor cabaret, stand-upcomedy, muziektheater, familievoorstellingen en jongerenproducties.

Theater Pepijn is de cabarethuiskamer.

Korzo theater staat bekend als een avontuurlijk podium in het oude stadshart van Den Haag, maar ook als één van de grootste productiehuizen voor de dans van Nederland.

Het Residentie Orkest en het Nederlands Dans Theater zijn gevestigd aan het Spuiplein.

In ’t Paard van Troje treden nationale en internationale artiesten en bands op.

De Pathé bioscopen op het Pathé Buitenhof en de Pathé Spuimarkt tonen de laatste films.

Meer info Binnenstad Den Haag